slide1

Trainer Coach Café 040 is een netwerk voor fulltime en parttime trainers en coaches die zich verder willen ontwikkelen en collega´s willen leren kennen. En dat dan ook nog lokaal in Eindhoven en omstreken.

Iedere laatste maandag van de maand organiseren we een avond waarop een bepaalde methodiek, aanpak of theorie wordt belicht en kan worden beleefd. Een ervaren coach of trainer begeleidt de workshop. Na afloop is er tijd om met elkaar te praten over de workshop, het vak en nog veel meer.

Regelmatig gaan we ook extra activiteiten organiseren. Variërend van het samen bekijken van een inspirerende film met aansluitend dialoog met elkaar of een inspirerende bedrijfsbezoek.

Het onderling netwerken willen we graag stimuleren. Daarom krijg je ook korting als je vaker aanwezig bent (3 halen, 2 betalen)… :-) En om het netwerk op te starten zijn alle bijeenkomsten tot aan de zomer €40 pp per bijeenkomst.

Sander Vrugt van Keulen en Jos Hazebroek zijn de drijvende krachten achter TrainerCoachCafé040. Heb je vragen, opmerkingen, suggesties? Over het concept van het TrainerCoachCafé040, deze site of zaken die over het vakgebied gaan? Neem dan contact op via het onderstaande formulier:

 

Contact

We horen graag van je! Vul dit formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

 

 

Be Sociable, Share!

aankomende bijeenkomsten