En de website TCC040 is live!

Logo foto TCC040Eindelijk is de website van Trainer Coach Cafe 040 live… We zijn er maanden mee bezig geweest; van het uitdenken van het idee tot het uitnodigen van de eerste sprekers. Van het uitdenken en bouwen van de website  tot het inrichten van een LinkedIn groep. Maar we zijn nu compleet!

Twee weken geleden hebben we de LinkedIn groep TCC040 opgezet als opwarmertje voor de lancering van de website. Die groep gaan we ook gebruiken als forum voor de leden van TCC040.

Op deze website kun je alles lezen over de activiteiten van TCC040 en ook meteen tickets voor de maandelijkse bijeenkomsten kopen.

We hebben mooie sprekers gevonden! We gaan de spits afbijten met Ria van Dinteren van het boek Brein@work; dat de wetenschappelijke feiten van het brein samenbrengt met het leren in organisaties. Maar ook Margriet van Kampenhout staat met Voice Dialogue op het programma en Bas en Ben Licher met een geweldig mooie NLP workshop over taal.

Kom je ook op maandag 26 maart aanstaande?

 

Via de homepage vind je meer informatie over Trainer Coach Café 040

 

Ontvang altijd het laatste nieuws over TCC040!

Graag houden we je op de hoogte van het laatste nieuws van TCC040; vul dit formulier in en je krijgt bericht (nooit meer dan 1x per week, ons streven is zelfs minder).
    Alle activiteiten van TCC040 gaan er vanuit dat de leden / aanwezigen beschikken over diverse trainer- en coach vaardigheden. Op die wijze kan ook gegarandeerd worden dat de bijeenkomsten inhoudelijk interessant zijn voor trainers en coaches.

 

Be Sociable, Share!

Gerelateerde berichten

Populair

Reageren!

* Name, Email, Comment are Required

advertentie

Subscribe to receive new blogposts


 

aankomende bijeenkomsten